Handelsbetingelser

Betaling
Børnelivet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Børnelivet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Viabill køb: 

Når du godkender et Viabill lån, giver Viabill dig 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du har godkendt lånet. Er din ordre ikke afsendt fra Børnelivet indenfor de 14 dage, kan du fortryde og få refunderet beløbet. Er ordren afsendt indenfor de 14 dage eller kontakter du os efter de 14 dage, kan Børnelivet ikke refundere dig beløbet, men du får i stedet for et værdibevis, du kan handle for. Det samme er gældende hvis du har købt for et værdibevis eller gavekort. 

Når vi har modtaget varen retur og godkendt den, refunderer vi købsprisen til din konto indenfor ganske få dage. Er din returret overskredet og vi alligevel aftaler at tage din vare retur, giver vi dig et værdibevis til at købe for. Du får altså ikke penge retur.

Hvis du har fået fri fragt, men returnerer en vare for at få pengene retur, så din resterende ordre kommer under fragtfri grænse, vil fragtbeløbet blive fratrukket returbeløbet. Er der givet mængderabat eller anden form for rabat og du ved returnering ikke opfylder rabatbetingelserne, vil du blive fratrukket varens fulde beløb.

Når en vare returneres, så forventer vi at modtage varen som ny. Det vil sige i samme stand, som den er modtaget. Hvis vi modtager en vare der har skader eller er blevet brugt, ville køber hæfte for værdiforringelsen. Vi vurdere udefra skaderne hvilken pris varen kan sælges til med de forringelser der er påført, og det bliver dette beløb kunden får refunderet. Hvis varen vurderes ikke at kunne sælges igen på grund af skader eller dårlig indpakning m.m. returnere vi ikke pengene tilbage. 

 Hvis ordren ikke afhentes i pakkeshoppen, eller nægtes ved modtagelse, og vi får det retur på grund af forkert adresse eller mangelfuld oplysninger, vil fragten og et gebyr på 100 kr for ekspedition blive fratrukket returbeløbet. 

Visse varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Det gælder f.eks:
 
- Personlige vare. Fx vores personlige bog med navn i, og plakater. 
- Vare som kommer retur uden same stand som ved afsendelse. 
 
Vi anbefaler under alle omstændigheder at tage kontakt til os, når du ønsker at returnere en vare, så vi kan gøre processen så god som overhoved muligt. 

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Læs mere under retur. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev